Juodi ventiliatoriai

Sunku prognozuoti kamščius Vilniuj. Šian ryte nuvažiavau tiesiai per L. Giros gatvę link Ozo, ir kamštis ilgas ir vos judantis. Per Ozo gatvę, nuo Akropolio iki Žirmūnų gatvės irgi visa mašinų grandinė vos judėjo. Vakare dar lėčiau, Žirmūnų gatvė kaip spąstai, nors išvažiavimų link Jeruzalės ir Fabijoniškių turi daug, bet visi kudi ir amžinai užsikimšę.

Nu Teamgate CRMas nervuoja. Papildomas galvos skausmas ir knisliava darbe. Gal kažkada išmokus juo naudotis ir būtu kokios naudos, bet dabar tik lėtina darbą ir dar už tai mokėti reikia, absurdas. Aišku savininkui turėti toki faina, galima pastoviai stebėti veiklą su klientais. Bet kitiems mažos įmonės darbuotojams tai nežinau kokia nauda. Ir taip visi viską žino kas su kuo ir ką daro. Anksčiau bandžiau Birixsą, ten irgi viskas panašiai, bet jis mažoms įmonėms nemokamas. Tai nesuprantu kam tas Teamgeitas, mažai įmonei, kai yra Bitrixas. Ir pažiūrėjus į Teamgeito verslo strategiją, ar maža įmonė su viena darbo vieta, ar didelė su kokiu 200 darbo vietų, pas juos vienoda kaina vienai darbo vietai. Tai rodo jų visiška nesuvokimą net apie elementariausius šiuolaikinio verslo pagrindus.

Su klientu iš Tauragės, ilgai aptarinėjome kokį vėdinimo variantą jam pasirinkti. Nusprendėm daryti kombinuotą vėdinimo sistemą, vieną kambarį vėdins mechaninė sistemą, o likusią patalpų dalį rekuperatoriai e2.

LUNOS rekuperacinė vėdinimo sistema 4 rkprtr e2 MS

Apžiūrėjom butą Pylimėliuose dėl rekuperatorių Lunos montavimo vietų. Išorinės sienos ir tarpai tarp buto langų, lubų ir kampų tinkami. Suplanavom angų gręžimą penktadieniui. Į miegamuosius nutarėm dėti brangius vokiškus vamzdžius, kad būtų kuo geresnė akustika.

20160301_152745 20160301_152750

Šian truputi paanalizavau Helios vėdinimo įrangos asortimentą, nu jis tikrai milžiniškas.

Pas mus atvažiavo tik prieš mėnesį pradėti gaminti, naujos kartos, super galingi, super tylūs ir ekonomiški slėginiai ventiliatoriai Silvento ec, tai šiandien juos apčiupinėjome. Gali būti, kad pasaulyje dabar jiems nėra analogų.

HomeAir el. parduotuvėje už tikrai gerą kainą galite įsigyti slėginius ventiliatorius

 

20160301_171350               20160301_171344

Parašykite komentarą