Įsijautimas į verslą

Pratęsiant ką vakar rašiau, kad sunku ir tingisi atlikinėti daug rutininio darbo versle, šiandien dar keli pastebėjimai apie tai.

Verslo pradžioje, kiekvieną žingsnį jame lydėjo džiaugsmas ir euforija. Vau, aš turiu savo ofisą, pasirašau sutartį su dar vienu partneriu, išsiaiškini kaip reikia rašyti ir parašai sąskaitą, net mokesčius sumokėti džiaugsmas, paskui darbuotoją samdai ir jis dirba mano įmonėje, nu ir didžiausias džiaugsmas, kai kreipiasi žmogus ir kažką perka. Bet tie veiksmai vis kartojasi, kartojasi ir jų jau nepastebi. Net klientų užklausos ir pardavimai jiems tampa kasdienybe. Ir taip lygtai tokia didele svajonė turėti nuosavą verslą išsipildo, ir tampa kasdieniniu gyvenimu.

Kaip būti samdomu darbuotoju, taip ir sukūrus savo verslą, kad uždirbti reikia dirbti. Na tiesa kai kuriuose organizacijose galima būti samdomu darbuotoju ir gauti pinigus nelabai stipriai dirbant. O savo versle, tik dirbant gali uždirbti. Didelis nuosavo verslo pliusas, kuris džiugina ir ramina, kad pats sau kuri darbo sąlygas ir viską organizuoji. Minusas, kad jei nori sukurti vertę žmonėms ir uždirbti, reikia ne tik daug, bet ir rimtai dirbti.

Parašykite komentarą